Kurr jag har fått mina sticks, Teddy!

Vinnaren av Röda Tasseriet T16, Teddy, bad att vi skulle ge paketet med sticks till katten Vinter på Örebro katthem, och nu är det fixat! Har är det sköldpaddsfärgade Jara, svarta Lipaz och cremefärgade Vinter som nosar ivrigt:IMG_3467
Mjau kompisar, jag delar med mig! Ställ er i kö!
IMG_3469IMG_3471
Anisa dansar på bakbenen för att få sin bit!
IMG_3472
Och nu får jag MIN bit! jublar Vinter och tar tassarna försiktigt om Sofias hand:
IMG_3470
Sedan tar Vinter sticksbiten i munnen och kilar iväg åt sidan med den, så att han ska få äta den i fred. Vilken fest det blev! Tack Teddy!IMG_3468

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Kurr jag har fått mina sticks, Teddy!”

  1. Wikki min vän! Vem är den där svartvita skönheten som sitter i mitten på bild 4? Måste övertala mina hyresvärdar att jag ska få ha katt!

  2. Vi tycker att det är superkul att vi kunde dela med oss av vinsten med andra kattvänner som också tycker om sticks! Sticks är supergoda så här finns ett lager med dem som får smaskas på ibland. 🙂 Hoppas Vinter blir frisk snart också!

    1. Mjau, det hoppas vi också! Han var riktiigt pigg och glad så det såg lovande ut! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *