Bjud på vackra katt-tallrikar!

tallrikar
Sex helt underbara tallrikar med kattmotiv auktioneras ut en och en på Östgötakatternas blogg, här är länk till var och en av dem:
SUMMER SUNSHINE en långhårig sköldpadda med blå iris
GOLDEN FANCY en rödvit katt med vacker lilja
FORGET ME NOT en vit misse med förgätmigej
SIAMESE SUMMER liten siames med rosor
PINK LILIES en gråvit kisse med påskliljeliknande blommor
MORNING GLORIES en vit liten misse med ”Prins Gustavs öga”-blommor (På engelska heter blomman ”baby blue eyes”!)

Bud lämnas i kommentar till resp tallriks inlägg! (Alltså inte här hos mig!) Och slantarna går till Östgötakatternas hjälp genom vår duktiga och hjärtegoda katträddare Malin! Skynda er att ge bra bud!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bjud på vackra katt-tallrikar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *