Hoppas den här väderleken snart är över?!

standing-cat-wall

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hoppas den här väderleken snart är över?!”

  1. Hej Wikki
    Du brukar ju ha spaning på hur katter ligger till i reportage och annonser osv.. idag gjorde vi en liten trendspaning i IKEAs tidning live du vet den man får hem ni brevlådan om man har ikea kort och drar det ett visst antal gånger år. Det fanns flera bilder på katter som sover i ikea möbler osv:) Dock tycker både Fröken Tott och Adam att de nog bör lära sig att lyfta katter ordentligt och inte som på sidan 59?!?
    Sedan hälsar de att du och Nova borde få åka raka vägen ut på landet och ”sniffa” vår och stötta Tanja !!!

    1. Mjausingen, detta måste jag göra ett bra blogginlägg av! Tack! Ska försöka komma över ett ex av tidningen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *