Emblas små

IMG_3428
En lyckligt spinnande mamma Embla visar upp sina fyra dygnsgamla småttingar:
IMG_3436
Livbojen har tagit in Embla och hennes lite försiktigare medsyster* från ett misärhem, och det var i ”grevens tid” eftersom Emblas småttingar kom till världen bara någon dag senare!

Här är Emblas kompis Emilia, som också är högdräktig! Fler små kommer när som helst!
IMG_3434
Stöd Livbojen så att dessa kattmammor och deras små får hjälp till en trygg framtid!!!

*Eftersom Embla är lite äldre kan denna katt vara ett syskon eller rentav en av hennes ungar. Båda kattorna trivs gott tillsammans och kommer nog snart att hjälpa varandra med småttingarna, så som koloni/misärkatter från samma plats ofta gör – de brukar vara underbara mammor!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Emblas små”

 1. De är underbara katter, som levit i bajs och kiss, utan färskt vatten, MEN med lite mat och värme och fått gå in och ut i ett hus. Ingen har sparkat dem eller varit fysiskt dum mot dem. Emilia är lite blyg, Embla är gosig. Det är fina katter som kommer att få ungarna i trygghet och få mysa med sin kattfamilj!
  Tusen tack Wikki katthjälpare för att du ordnade mat och sand till oss Livbojen-missar! Du är katternas Florence, jam och kram från Livbojen!

   1. Ja Lyckliga kissar som får föda sina fina bäbbar i värme o kärlek <3
    Tack snälla Wikki för allt du ställt upp med till Livbojen <3 Kramiss

 2. Så de har kommit nu! Hon var enorm med en rejält nedsjunken mage i trosdags när vi hämtade Tropiz.
  Japp hon bor här nu och vi jobbar på att hon ska finna sej tillrätta. Ännu är mycket nytt och läskigt, men det går framåt med ett litet steg i taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *