Svårfotograferad Hobbe

Mattes kusiner har en jättestilig tigrerad katt som heter Hobbe! Han är bara så förjamat svår att fotografera! Det här var allt som fastnade på bild idag:
IMG_3415
Men vi kan ju konstatera att Hobbe har roliga söta tassar med svart päls mellan tårna!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Svårfotograferad Hobbe”

    1. Mjau han poserar bara för favoritlillhusse sägs det! Får göra nya försök! *fniss* TassKram Wikki

  1. Smart katt. Jag är svartare än natten i färgen och bor på en filt under mattes säng. Svårfotad med andra ord. Och ibland lite svårflirtad. Men bedårande vacker är jag!
    Nosbuffar från Leon

    1. Mjau svarta katter är det en konst att kunna fota! Men samtidigt blir de riktigt lyckade korten SÅÅÅÅÅ fina! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *