Anakin har fått en liten bror!

Här är Mika, en kille som också saknar lite av sina bakben:
httpv://youtu.be/azR6lhDmgdo

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Anakin har fått en liten bror!”

  1. Detta skulle vara någonting för den dära dumma dumma veterinären som avlivade kissen med en skadad tass från Vargön….
    Dumma dumma dumma okunniga veterinär!
    Spott och fräs i massor!

    1. Mjau, dessa katter har hamnat hos människor som förstår att ge dem bra liv utefter sina egna förutsättningar! Så borde varje katt få chansen där inte ett orimligt lidande föreligger. Det är det där med ”lidande” som Länsstyrelserna och somliga i veterinärkåren inte lyckas definiera ppå ett rimligt sätt, inte ens i grundläggande nivå! Morr på dem! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *