Lite rörig helg

kaka
Stora matte  och matte har stökat i flera dagar! Visst, jag fick dubbla fredagspromenader och jag har fått nygrott kattgräs. Men oj vad det skulle bakas till exempel!
Men så dök också fikasugna gäster upp och skulle ge matte presenter!??

Mjau…. Jag ska berätta mer lite senare i eftermiddag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *