Saker som man vill ha…

…eller? Jag har spanat på detta vackra lilla brickbord, 65 cm i diameter:
brick
Det är en helt underbar liten möbel för 1 995 kr hos NordicDesignCollective. Fast det slår mig: Vad katten ska jag ha det till? Och varför? Möjligen skulle jag kunna tänka mig att ha bara själva brickan bara som tavla på väggen?! Men… På något sätt är det bara tillfällig ha-lust som inte handlar om nåt jag ens behöver… Bara för att det är så vackert tecknat.

Jag får rita lite själv. Med klorna på baksidan av vår skinnsoffa håller jag på att åstadkomma ett konstverk! Men jama inget till matte, det ska bli en överraskning!IMG_3268
Beundra tavlan i Röda Tasseriet T16 istället! Tittar man noga och länge så kan man se kattens morrhår vippa till i ett mystiskt leende och ena ögat blinkar!!! Mjooo, det är sant!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *