Undrar vad alla gör idag…

Det är så tomt här…
ett
Utslagna av det bedrövliga heatet i Melodifestivalen igår?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Undrar vad alla gör idag…”

 1. Min sekreterare har varit på Katthemmet och byggt hela helgen så jag har vilat och vilat lite till. Och …hmm, råkat bita lite på några blommor hon har i vas. Påkommen tyvärr, glömde städa undan bevisen

  1. Du får väl trösta matte med att det bara var i preventivt syfte, att du skulle kolla kvalitén!? TassKram Wikki

 2. Neko agerade arbetsledare vid möbelflytten igår ^^
  Så nu är Madame o Vevve glada o trygga igen!! De har ju både sitt stora katträd o våra sängar att gotta sig i nu!! <3

  1. Mjau, det ser ut som att både Madame och Vevve är väldigt trygga med er, allt det bekanta är ju med, även om boet är nytt… Så de kommer nog snart att utforska sitt nya revir med förtjusning! Lycka till med att göra er hemmastadda, allesammans! NosPuss Wikki

   1. Tackar! Har några bilder på min DayViews, men fler ligger i mobilen o väntar på att bli uppladdade. ^^
    *kryper under täcket för att agera ’säng’ åt Vevve o få Madame som ’kudde’*

    1. Mjau, tänk vad vi katter kan smycka en skön säng! Och så sover man så gott omgiven av kattspinn! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *