Här är Röda Tasseriet T16!

T16
Vinn en röd ryggsäck packad med kattiga saker i rött! Var med i Röda Tasseriet T16! Här är en massa fina vinster som tillfaller den som gissar rätt på följande tävlingsuppgift (Och följer instruktionerna som kommer nedan!):

Hur många besökare tror du att min blogg kommer att ha haft just dygnet den 27 februari?
Den som gissar närmast rätt antal blir den lyckliga vinnaren! Så här ser statistiken ut just nu:besökare
Igår hade jag 515 besökare, den 9e var det 923 stycken… Den ljusblå kurvan visar januari med en variation mellan 499 och 1100 vänner som hälsade på!

Och vem ska då få ta emot slantarna som Röda Tasseriet T16 inbringar? Mjau, det skänker vi Klosterkatternas matte Gitte i födelsedagspresent idag att få bestämma!!!!! Jag föreslår att gammelmatte Gitte i samråd med abbemissan Imma och de andra klosterkatterna tar god tid på sig och begrundar vem eller vilka katthjälpare som ska få bli mottagare!

DITT SVAR på tävlingsfrågan vill vi ha senast den 27/2 kl 20.00 och dagen efter kommer det rätta svaret att avslöjas! Och Gitte, du kan fundera i lugn och ro tills dess också! ♥

Så här kan du tävla om Röda Tasseriet T16:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T16-… (T ex T16-Vimsis, T16-kattnamnet eller T16-XYZ22!)
– Lös tävlingsuppgiften ovan!
– Jama svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com som vanligt.
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
snuffe2
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.

Här är sakerna igen:
IMG_3265
Den fina röda hushållsrullhållarkatten har Pelle Bomans husses pappa gjort och kattmuggen kommer från Pelle! Den vackra tavlan är målad av Lena Johansson. Linnsen och Frank har skänkt den lilla gyllene katten. Disktrasan med bengal kommer från Bengalkattens rasförening. Happy Cat gav den rejäla ryggsäcken, och Neko har ordnat skimriga stickers. (Jag måste klura med Stora matte vem mer vi fått saker av, jag har blandat ihop de lapparna lite när jag lekte i lådan med gåvor…)

Häng på och tävla nu!!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Här är Röda Tasseriet T16!”

  1. Kan upplysa om, att fodret Happy Cat är verkligen fint! Mina gillar det som bara den. Förutom knäppa Mee förstås. hon gillar mat i två veckor, sen ska det va nåt annat….

    1. Mjau, det är alltså ”Hur många besökare som min statistik visar just för bara den dagen, den 27/2”! Inte för hela månaden eller alla dagar utan just den 27e. Bra att ni jamar till i fall jag varit otydlig! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *