Grattis klostermatte Gitte!

gitte
Från oss alla kommer här ett fång av sommarens Vackraste Rosor! Bara för dig! GRATTIS!
IMG_9612 IMG_9615IMG_9610

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Grattis klostermatte Gitte!”

  1. Vi instämmer högljutt i HURRJAM:et för finaste Gammelmatte Gitte och skickar alla våra nospussar för idag till henne!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *