En TVÅ-bent katt? Möt Caffrey!

caff2
Han har bara två ben kvar, men springer obehindrat ändå! Perserkatten Caffrey är den senaste i raden av unika katter som trots brist på ett antal lemmar lever goda lyckliga kattliv! (här i famnen på grannflickan och vännen Ashleigh.)

Caffrey blev påkörd av en bil och miste sitt ena ben för tio år sedan. För fyra månader sedan hittades cancer i det andra benet, och veterinären gav inte mycket hopp – men matte Sue Greaves gav inte upp!
caff1
Nu har Caffrey bara två ben kvar – fram- och bakben på samma sida… Men han springer som en tiger och tycker livet är värt att leva!
httpv://youtu.be/PFi-Je8KO7k

Det säger så mycket: Ge aldrig upp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En TVÅ-bent katt? Möt Caffrey!”

  1. Det finnns så mycket livsvilja hos er katter, även när ni är tilltufsade som vi människor behöver lära oss så mycket av. Istället är det så lätt att säga att ni lider eller att vi människor anklagas för att utsätta er för lidande så därför skall ni per express till Skaparkatten som sedan undrar varför ni i förtid kommer till Honom! Istället borde vi se livsviljan och bejakelsen av livet hos er. Heder åt den matten som kämpade vidare med Caffrey!!!

  2. Vilken tur Caffrey har som har en matte som ser livet lite annorlunda än en veterinär. Man blir glad av att se sån livsgnista hos katten och sån respekt för liv hos matte.

    1. Mjau, Caffrey har en BRA matte. Man måste kämpa och argumentera ibland, jag vet ibland då katthemskatter med ringa åkommor varit hos vissa veterinärer och behandling ifrågasatts. Men med sund inställning till alla katters rätt att leva goda liv så kan vi få dem och många andra att tänka om! NosPuss Wikki

  3. MEN lile vän. Vi minns den förra katten som du visade Wikki, som bara hade två framtassar och som klarade sig att springa iaf. Helt otroligt även för denna fina katt, mjau
    Vilken underbar kattmänniska som tog hand om denna katt och ville ge missen en chans iaf, tassarna upp!

    Tass tass

  4. Gud stakars katt men det är ju helt otroligt att den mår så bra i alla fall du har lyckats bra med din katt den värkar verkligen tycka om livet. Det är egentligen helt ofattbart. Tasstummarna rakt upp 🙂 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *