Dags för ett FebruariTasseri: Röda Tasseriet T16!

Mjau, nu håller jag – med assistans av vännen Pelle Boman och några andra tassiga ”sponsorer” på att förbereda nästa TasseriPaket! Temat är ”RÖTT!” – bilder kommer i morgon!

Tills det är klart får ni njuta av en bild av läckra Alfredo som avslöjar vad han först plockade ur sitt Hemliga NyårsTasseripaket T15:Tasseriet 071

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Dags för ett FebruariTasseri: Röda Tasseriet T16!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *