Allt på en gång

goggles
Vissa dagar jamar man alla sina kloka ord på en enda gång, redan innan första frukosten avnjutits. Sedan kommer man liksom inte på mer vettigt att säga. Suck.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Allt på en gång”

    1. Mjau, den vilar fortfarande i sin kattong, för han ska få packa upp den när han flyttar till nytt jourhem i nästa vecka, där han ska få rå om ett eget rum och kommer att behöva ”myset” tror vi! NosPuss Wikki

  1. En del dagar kommer det allra bästa att jama redan på morgonen och då behöver man inte jama mer. <3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *