Gustavo inte längre på rymmen i Adolfsberg, Örebro

gus
Gustavo är en sällskapskatt på äldreboendet i Adolfsberg som smitit ut, troligen i samband med hantverkarbesök. Örebro katthem hjälper till med fälla nu och vi hoppas att han snart är inne hos sina vänner igen! Om du ser Gustavo så skicka sms till Linda på 070-2705031 bums!

Gustavo är lyckligt inne hos sin älskade tant igen! Han gick i fällan och tyckte det var skönt att komma in!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Gustavo inte längre på rymmen i Adolfsberg, Örebro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *