Lyssna på ”Verkligheten” om katter!

mia
Du hittar LÄNK HÄR till ett fantastiskt och inspirerande program om Kattstallet och deras arbete med hemlösa katter, en verklighet som alla vi i hittekattsbranschen känner igen oss i! Lyssna på alla Mias kloka ord! Lyssna igen och igen! TUSEN nosROSOR av tusen möjliga!!!! Tänk om alla katthem hade en egen Mia!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lyssna på ”Verkligheten” om katter!”

  1. Vad skönt att man kan göra program om hemlösa katter utan att romantisera. Alla vi som är i ’hittekattssvängen’ känner igen det som sägs. Tack för att du länkade till alla oss som inte hörde programmet!

    1. Mjau det var VERKLIGT BRA och precis som du säger, utan katt-fjollifierings-faktor! En reporter som tog allt seriöst och sakligt, det var guld värt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *