Polis biten av ilsken katt i Svenljunga

Wikki-tankar medans snön faller:

Borås Tidning rapporterar om incidenten ovan, och jag kan inte låta bli att fundera: Ilsken? Katten var troligen mycket rädd, trängd och i fullständig panik, i ett ärende där polisen skulle hjälpa Länsstyrelsen att fånga in vanvårdade och sjuka katter. Ett 20-tal katter fångades in och sattes i burar, och det brukar resultera i mycket stressade situationer. Men ilska handlar absolut inte om!

Oroligt tänker jag: Fick de en chans, katterna? Hjälp till omplacering och trygga liv?!!
bettt

Västerbottenskuriren berättar om kattbråket mellan två kvinnor i Nordmaling som slutade med en misshandelsdom. Den ena kvinnan ringde den andra när dennas jamande katt ville in med följd att nr 2 sökte upp och slog till nr 1. Nu tror jag med ganska stor säkerhet att detta nog är kulmen på en större ovänskap tyvärr och sorgligt att vuxna människor beter sig så illa.

Men mest bekymrad är jag: Hur gick det med katten? Vem bryr sig om den???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Polis biten av ilsken katt i Svenljunga”

  1. Det är ofta så att media inte bryr sig om att rapportera något om djurens öde i bränder, olyckor m m, medan det är det första JAG undrar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *