Belöningen

Eftersom jag och Nova lånat ut våra människor till kattutställningen hela helgen, så fick vi en ny leksak som tröst! (Och gottisar!) Men det blev lite konstigt när Stora matte skulle fotografera vår lek med vår nya ”Birdie” – varför fotografera sitt ena knä och mattan mest?
IMG_3196
Jag kom i alla fall på att det var extra superkul att leka med den UNDER mattan!
IMG_3201

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Belöningen”

  1. Ser ut som en sån Matte köpte till mig förra året. Den är nu Ullvivas absoluta favorit, hon blir totalt galen när Matte tar fram den. Om hon får tag i den så morrar hon mot oss andra. Tokstollan 😉

    1. Mjau matte köpte många olika ”birdies” till vår pinne och de är superkul!!! Men det är extra roligt att stoppa dem under mattan! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *