Vi har fått låna Sörens pokal!

Här är Farbror Fritzz specialuppdrag:
IMG_3106
Här står Sörens ”Årets Katt 2012”-pokal och glänser! Vi fick via Farbror Fritzz som hämtade ut pokalen å Sörens vägnar på prisgalan igår låna den en stund till Örebro katthems monter! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vi har fått låna Sörens pokal!”

  1. Jisses vilken finfin pokal Sören fått och så snällt av honom att låna ut den till Örebro Katthems monter en stund.
    Hoppas det blev många slantar i pokalen 🙂

        1. Det kände vi på oss, kompis! Med hjälp av pokalen kändes det lite som att du var hos oss ändå!!! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *