Ovanligt sätt att få pengar till katthemmet!

Grattis Kattakuten i Norrbotten som på ett spinnande och annorlunda sätt blev begåvade med ett bidrag: Genom att skrapa trisslotter! Det läser jag om i NSD som berättar att tidningen upptäckte att de hade 46 stycken trisslotter, inköpta för att vara korsordsvinster. Problemet var att de var bara giltiga till den första februari! Då fick tidningen den goda idén att skänka lotterna till katthemmet!
vinst
Och det var faktiskt Fjuttens matte och kollega samt kattungarna Randis och Diana som tillsammans skrapade fram över 2 000 kr! Klicka på tidningens länk så kan du se en film på lottskraparna! Bra initiativ, NSD!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ovanligt sätt att få pengar till katthemmet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *