Än mer förberedelser till helgen

Stora matte dundrade förbi och lämnade sin övernattningspackning, hurrjam nu vet jag att jag får en människa till att gnossa nos med i helgen… Men nu sitter hon bara och sorterar papper – det är katthemmets presentationspärmar som ska uppdateras med aktuella uppgifter och bilder!

Apropå bilder så ska jag visa en ”Don’t do this at home”-bild:
shot
Visst är det kul att leka målvakt och fånga små snöbollar, men….
(Skönt att snön är nästan helt smält bort!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *