Promenad!

Alldeles nyss:
IMG_2941
Goda dofter i spireabusken:
IMG_2943
Dessa spår måste kontrolleras!
IMG_2946
Okej, matte, nu är tassarna kalla och jag vill in!
IMG_2947

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Promenad!”

  1. Meeeh, Wikki! Vi fryser bara vi ser bilderna och kryper närmare elementet som matte håller på högsta värme bara för oss. <3

    *nosgos* från Sollentunagänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *