Vilken dag!

Inte ens nu kan jag pusta ut!

Stora matte kom drällande och ställde hela hallen full av kassar! Det var hemsydda bäddar till katthemmet, det var säkert femton filtar som skulle till ett speciellt ställe där missarna behövde nya sovtyg  också…  Sen tog  hon med sig matte ut på Hindersmässan i flera timmar, så Nova och jag fick vakta hela Vivalla på egen tass ett tag! Men de kom hem med VildHasses älgkorv och en massa annat gott – och leksaker till mig och Nova!

Närmast ska vi fira en infångad kattkille som kommit in till trygghet, värme och fyllda  matskålar idag! Det blir lite blandat ur gottisburken och minst en halv påse dreamies!

Nu ska här klippas till hittekattband också?! Och i natt får  jag nog sova på armen hos vilken matte jag vill, för nu bäddas gästbädd i bäddsoffan i köksalkoven också, mysigt! Bilder får komma i morgon. Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vilken dag!”

  1. Det finns fint tyg här att hämta med, det är lite blankt i guld, men mönster av Afrikas djur på som lejon, zebror med mer…tyget ser välgjort ut och är lite tjockare än vanligt gardin tyg.,..kan bli fina bäddar till kissar av det. Hör av dig om du vill…tassiga kramar Sara, Livbojen.

  2. hej och kurr.
    pip och murre här.
    idag lördag fick vi en fryspåse kartong med kvallsmaten i.
    vi har inte vågat röra den än! *den kanske bits?!,man vet ju aldrig,darr i morrhåren*
    men matte säger att vi blir nog hungria så småningom….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *