Du vet att du är kattbiten när… 4

Här kommer några till:art

  • Har man haft kattungar pläsaå jour så får man den där släpande gången. Man lyfter inte på fötterna i rädsla för att trampa någon och det sitter i även sedan de flyttat! :) (Kicki)
  • Du vaknar av ett jam så svagt att det knappt går att ana. Men annars kan två tonåringar passera huset som ett smärre rivningsteam utan att du märker det! (Cessy)
  • Du sitter på toaletten med vidöppen dörr, eftersom du vet att det blir KATTastrof om du stänger – en katt är ALLTID på fel sida om en stängd dörr.
  • Du kan namnen på alla katter på katthemmet, men har svårt att komma ihåg människor.
  • Apoteket ger dig rabatt på avmaskningsmedel.
  • Du sätter upp fina bilder vid kattoan och vid kattmatsskålen så att  älsklingarna ska ha något trevligt att titta på medans de gör vad de ska eller tuggar maten…

Visst är livet med katt underbart!!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Du vet att du är kattbiten när… 4”

  1. Härom dagen var jag upp till ett apotek som jag inte varit på länge. Apotekaren kände igen mig och undrade om katthemmet hade mycket….

  2. Du som har lite kattkoll, är det okej att ge katten laktosfri mjölk?
    Min Keso är rätt kräsen när det kommer till allt så jag tänkte testa med nått nytt. Jag har visserligen hört att mycket mjölk inte är bra för katten, men tänkte att laktosfri kanske går bra. Är detta något som du känner till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *