Vad jag LÄÄÄÄNGTAR efter nu:

IMG_5038

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Vad jag LÄÄÄÄNGTAR efter nu:”

  1. Mjau, kommer du ihåg låten ”Älgarna demonstrerar”?! Kan vi göra om den till ”Katterna demonstrerar”?
   Katterna demonstrerar
   Katterna har fått nog
   Katterna vill ha sommar
   med värme och gräs och sol

   NosPuss Wikki

   1. Jaam, de gör vi, ändrade texten lite här om dagen och den finns på min egna sida!
    Jag längtar också väldigt men får nöja mig med varma vetekuddar och Wikkigräs som matte köpte frön till på mässan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *