Vi katter skulle bli bra politiker!

pose
Vi vet ju precis allt om hur man styr världen! Bara vi får sova på saken, så löser vi de flesta av världens problem! Dilemmat är bara att få våra människor att fatta hur vi vill ha det!

78f10_HankjeffersonKatten Hank blev t ex nominerad till det amerikanska presidentvalet (Tyvärr blev nomineringen av några obegripliga skäl, trots nära 7000 inskrivna röster som borde ha gett en tredjeplats i representationen för staten Virginia, inte godkänd. Läs mer HÄR.) och det finns många företassare i den politiska kattosfären. Omvänt finns det förstås politiker som drar nytta av katter för att få framgång!

Men definitivt är det så att mycket som behöver sägas kan bara bli bättre om det fått gå genom en katts stadiga tassgrepp och kloka klo-korrektur!

Så nu väntar jag bara på besked: Vem blir den första katten i svensk riksdag?! Tänk vilket klös vi skulle kunna bidra med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vi katter skulle bli bra politiker!”

  1. Åh vilken härlig bild den första var! Den fick oss allihopa här hemma att dra på smilbanden.
    Visst vore det spinnande med en kattpolitiker!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *