Sköra ting

butterflies
Vi katter har Mjuuuuuuuuuuka Tassar. Vi är bra på att handskas med Sköra Ting.
bubbla
För det mesta…
nice

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sköra ting”

  1. Katter är ju det finaste som finns så självklart ska de ju vara på ’pedestal’! <3
    Materiella ting som vaser går ju att skaffa nya om man nu måste ha sådana. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *