Jamat första budet!

Idag ska mina vänner Klosterkatterna ha sin bäddauktion! Och eftersom jag ju inte bjuder i mina egna auktioner och Tasserier så ska jag ta steget fullt ut nu! Min drömbädd ser ut så här:
bed
Mer charmig än vacker (Ungefär som jag alltså!) men visar hur viktig en personlig kattbädd kan vara… Varje katt måste ju hitta sin favorit!kuddar
Och kan man dessutom få en hel stapel kuddar att mysa på så är livet som bäst:
pile of pillows
Så igår kväll innan auktionerna ens börjat så jamade jag iväg ett bud till Klosterkatterna:
100 kr bjudet för vardera bädden, varenda en! Visst är det tjyvstart – men lite Wikki-bus måste jag väl få ha någon gång!???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jamat första budet!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *