Fäll ut klo-broddarna idag – eller stanna inne!

IMG_6937
Det här är en gammal bild – jag ger mig INTE ut idag! Men jag håller tassarna för att alla människor vi känner kommer hem säkert i eftermiddag och i kväll! Det är så otäckt slinkigt…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fäll ut klo-broddarna idag – eller stanna inne!”

    1. Mjau, jag är väl isolerad! Äkta Vivalla Fluff samt hm SPÄCKLAGER fnissar matte! Det var då det fräckaste… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *