Var på söndagsparty igår

partykattPenny Rebellen hade invigningsparty för sin nya blogg igår. Jag vet inte riktigt hur det gick till men jag fick den här killen som kvällens kavaljer och han skulle absolut följa med mig hem! När jag artigt avböjde (Man har ju en viss förkärlek till killar i egen färg s a s – det är inget rasistiskt i det, det är bara så min kemi fungerar!) så grät han så att partymössan färgade av sig på pälsen. Men innan vi tassade hem så såg jag att han redan fått tröst av en annan vacker festdeltagarinna, så jag hoppas allt gick bra!

Tack för festen Penny!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Var på söndagsparty igår”

  1. Aj då, han fick nobben av dig Wikki! Inte underligt att tårarna trillade.
    Vi har miss-at alla partyn på sista tiden, men kommer igen!
    Vi har Någon på lilltoa…kika får du se!

  2. Tack snälla Wikki för att ni ville komma, det betyder massa mycket ♥. Tack också för det fina inlägget du jamade ihop idag, hihi den där katten kom från ingenstans du vet.. Sorry! Men jag är jättebautaglad att ni kom och hade skoj hos mig! Jag var liite orolig för att det skulle bli tokigt att ha en fest på en söndag och med så kort varsel.. Tack snälla för all hjälp! Nosbuffar och Massa Gos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *