Ta en titt på Ripleys 5 ungar!

rippKattmamman Ripley och hennes fem charmiga ungar är den senaste underhållningen per livestream! Tack för tipset, Alice!

HÄR hittar du länken, och slå dig ned och njut! Det går att spola tillbaka och avnjuta många timmars kattmys!

De fem ungarna heter Bishop (Svart ansikte och mycket vitt på bröstet), Ash (Svart huvud med vit nosstrimma), Parker (Randig, halva nosen vit), Dallas (Randig med brun nos) och Newt (Med vitt ”halsband”). De föddes på Lucia efter att Purrfect Pals (Ett no kill-katthem norr om Seattle) tog hand om mamma Ripley. ”Foster Dad John” sköter om kattmammor med ungar och fäljs av tusentals tittare dagligen.

Här är det Bishop, Dallas, Ash och Newt:
rip2
Alla fem far omkring och busar massor, för att sedan däcka i en enda hög och sova. De börjar försöka klättra ut ur sin inhägnad också!
rips
Lycka är stor när mamma Ripley ”öppnar mjölkbaren” och fem små svanstippar styr iväg mot varsin favoritspene:
rip3
Man blir lätt addict på sådana här live-stream-ställen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ta en titt på Ripleys 5 ungar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *