Jag fick mail från Anakin!!! <3

Sedan mina vänner Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan i en kommentar grubblade på hur en katt som Anakin skulle kunna klia sig när han inte har några baktassar, så har ju jag också funderat på gåtan. Och det räckte ju inte med att bara undra, utan jag skrev ett mail till Anakins matte Carrie och frågade (På utjamiska såklart!) om hur Anakin kliar sig! Och berättade lite om mig själv också.) Nu kom svaret:

Hi!
Thank you so much for your interest in Anakin & for posting his story to your readers 🙂 I really do appreciate it. I actually posted a video about Anakin having an itch. This explains and shows everything 😉 Please feel free to link to or embed this video on your page.

I am often ask what Anakin does when he has an itch on his head or behind his ears. Either he will rub his paws over his head till it goes away or we will scratch it for him. This video shows how we know Ani has an itch. Under the cat condo he starts shaking his head. Then as he runs to the kitchen you’ll see him turn his head to the side and put his ear back. This means he has an itch. So I scratch his head for him till he feels better. Then he runs off to mess with Trixie LOL!

What you are doing to support the cats & no kill is wonderful!! Thank you again for everything & keep up the great work!
~Carrie

Här är Anakins charmiga video:
httpv://youtu.be/nhbKXQIj0Tg

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *