Puh! Min post var inte stulen!

Mjau vilken tur! Hittekattsbanden som postades häromdagen har kommit fram, så de hade hunnit tömmas ur postlådan innan det gjordes inbrott. Vilken lättnad!
Men jag tycker synd om andra som kanske förlorat sina försändelser. Postlådor är liksom nåt man bara inte vanhelgar med stöld!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Puh! Min post var inte stulen!”

    1. Mjau bara för att man KAN ta något betyder ju inte att man har rätt att göra det. Dumma människor, minsann! NosPuss Wikki

    1. Mjau jag tycker att man ska respektera postlådor! Och det som tillhör andra över huvud taget! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *