Åh tack!

tack
Tänk vad bra det kan bli när alla kan hjälpa varann att hjälpa genom en sådan sak som ett Tasseri! Så kära alla ni som genom att vara med i hittills alltså FEMTON Tasserier ger bidrag till många olika katthjälpare – det är ni som ska ha detta TACK!!!

Nu ser vi fram emot FebruariTasseri nr 16 så småningom! Tass på er!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Åh tack!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *