Vit flicka på vift i Örebro

vit vit2
Vit katt upphittad i trapphus på Rynningegatan, Örebro. Liten i storleken, hon är inte öronmärkt eller chippad. Det är en kelig liten flicka. Otroligt hungrig och försvarar sin mat till varje pris.

Nu är hon är intagen i ett jourhem till Örebro katthemmet så länge och är anmäld upphittad hos polisen. Hon kommer att omplaceras om ingen ägare hör av sig.

Saknar du en vit katt? Kontakta Linda linda@orebrokatthem.com  eller skicka sms 070-2705031. Mer info finns på FB här.

Samtidigt vill vi tassa över en STOOOOOR ROS till tjejen som kom och lämnade denna katt till jourhemmet – av mycket speciella skäl: Hon som kom med katten i famnen var nämligen jättejätterädd för katter!!! Därför var det så MODIGT av henne att använda sitt lejonhjärta och våga, för kattens skull! ♥♥♥♥ Vi är jamarns imponerade! Tänk vad många det är som säger hur mycket de älskar katter men inte lyfter ett finger för att hjälpa! Den här tjejen reagerade när kissen suttit jamande i flera dagar och agerade fastän hon var rädd, t o m tog in katten till sig! Sådana människor ska ha rosor! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Vit flicka på vift i Örebro”

 1. En så fankattiskt modig tjej! Hon trotsade sin rädsla för att rädda katten… man får lust att krama henne riktigt hårt!

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna, som hoppas att den vita katten snart hittar hem igen.

  1. Mjau, hon t o m hoppade högt när hon möttes av en liten glad kattunge i jourhemmet, så rädd var hon – och ändå!! Det är så hjärtevärmande! NosPuss Wikki

  1. Mjau, skulle önska att fler var lika godhjärtade – och övervann sin rädsla… Men önskar än mer att alla andra också gjorde som hon: Ingrep! NosPuss Wikki

 2. Tänk ändå att det finns 2-beningar som sätter en 4-benings väl och ve framför sitt eget! Den här 2-beningen är värd en jättebukett med rosor. Och så hoppas vi att hon är litet, litet, litet mindre rädd för oss katter nu när hon vågat göra ett sånt här stordåd!

 3. Skrev nyss ett mail är nästan 100% säker på att det är min lilla supersprallig kisse ! Kolla om hon reagerar på sessan och NANNA med pipigröst.. hon brukade också naffsa mig i ögonfransarna.. Hon är liten för sin ålder och ser exakt ut så, måste vara min lilla älskling =(

 4. Det är jag igen, jag är helt till mig här. Snälla svara mig på mailen så fort som de bara går, jag får näst intill panik, hon är min lilla bebis!! Jag saknar henne så enormt mycket. Min lilla sessa =(

  1. Hoppas du får snabbt svar – det är ju Örebro katthem som har hand om henne och som svarar! TassKram Wikki

 5. hon ska också gilla att sova undertäcket och på bröstkorgen, alltid vara i vägen på de där charmiga sättet och klättra där de nästan är omöjligt! det måste vara hon =( Hon piper också mer än mjauar ibland, stämmer detta?

 6. Jag hoppas innerligt att ingen annan har henne nu, om det är min lilla saknade prinsessa.
  Och förlåt för allt iver, men jag vet att det är hon, jag bara vet. har letat runt som en tok och aldrig känt den känslan jag kände nu, detta är min katt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *