Kattutställning i Örebro 2-3 februari!

Mjau, nu är det dags att sluta ligga på lat-tassarna!!!
IMG_2134
Nu är det klart att Örebro Katthem kommer att ha ett monterställe med bord på NERKs stora utställning den 2-3 februari! Det ska bli jättespinnande! Bara att sätta igång och jobba med monterarrangemangen… Och vill du vara med och hjälpa till så är det välkommet!

Bland annat så kommer det att vara ”första recognition show” för att få den nya kattrasen La Perm godkänd i FIFe! Det betyder att väldigt unika katter kommer att närvara.

Men så ska man också veta att på ”mitt katthem” i Örebro finns också unika katter!!! ♥ ♥
Se bara på Linalill här:
linalill2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Kattutställning i Örebro 2-3 februari!”

 1. Jam, så skoj!

  Matte kommer ju såklart vara uppe i cafeterian mest hela tiden, men nån stund ska jag ta henne i hampan och komma och hälsa på ändå!

  Nåt som kanske skulle vara en idé vore om ni hade en pärm med presentation av alla katter som söker sitt eget föralltidhem, för de kan ju inte alla vara på plats och visa upp sej för besökarna, så kan besökarna bläddra där och kanske hitta nån som de bli extra förtjusta i?

  Mjau, Jade och Jamelia är i princip flygfärdiga, de är duktiga tjejer som låter sej klappas, kloklippas och tvättas i öronen utan minsta knorr, glada, busiga och lekfulla är dom också!

  1. Mjau, vi brukar ha uppdaterade sådana pärmar med oss – i år ska vi se om vi lyckas ha någon presentation på en dator också!
   Vilket toppenjobb ni gjort med härliga J-tjejerna! <3
   TassKram Wikki

   1. Mjau, Jellina och Joleen kommer sej så sakteliga de också, men de tar lite mer tid på sej… Båda är framme och gosar och kurrar när tvåbeningarna sitter still, men är lite nervhoppiga när människorna rör på sej för fort…

    1. Men ändå – med tanke på alla J-flickornas bakgrund, så har de ju gjort snabba framsteg! Och de är så vackra! NosPuss Wikki

 2. Jamarns, vilket fantastiskt tillfälle att få visa upp Örebro Katthem. Vi har inte en aning om hur en sån där La Perm ser ut, men vi är övertygade om att Linalill och alla kompisar på katthemmet är lika unika. På sitt sätt!

  Nu är det bara att sätta alla tassar till och få ihop en riktigt fin monter. Det har ni lyckats med förr, så det är väl tiden ni måste hitta som är problemet med tanke på allt annat ni gör hela tiden.

  *nosgos* från Sollentunagänget

  1. Mjau, det finns massor av ideer, det är ju lite organisation som krävs bara! Ska bli så skoj! NosPuss Wikki

 3. Bra ide av Jansson med pärmarna, håller på med en sådan åt kompis men det tar lång tid nu när jag har så mkt med skolan att göra 😉

  Hade tänkt komma dit med de ”små” men då Ullvivas problem med tandköttet inte gett vika så blev det inget med det tyvärr.

  1. Oj hoppas Ulviva blir frisk i sina tänder! Får hon medicin och tandborstning för att fixa tandköttsinflammationen? Hoppas det blir bra! NosPuss Wikki

   1. Provtagning är gjord på Ullviva och vi inväntar nu svar på den. Under tiden går hon på antibiotika och jag borstar tänder lite då och då.

    1. Vad bra! Jag hörde om nån sorts tandkräm mot tandköttsproblem med klorhexidin i men den fanns visst bara för människor – så orättvist! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *