Wikki FlatCat på utflykt

Igår åkte jag som jamat till Husdjursmässan i Kista. Det började kul redan på tåget när konduktören kom för att kolla biljetterna, hon riktigt hoppade till när hon fick se mig i fönstret! Och det var nästan så vi lyckades sälja ett Hittekattsband till henne… IMG_2522
Mjausingen att jag glömde att se till att få någon bild på Chandas, Miltons och Knorres matte, som vi träffade i Stockholms katthems monter! Det var ju henne vi gav det första ”officiella” hittekattsbandet till och det hade hon minsann stolt på sig!IMG_2533
Men vi hade roligt ändå och hann prata katt riktigt ordentligt med Stockholms gäng!
IMG_2544
Här är jag med en tjusig kollega i blått:IMG_2535
Mer bilder kommer senare idag! Buff!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Wikki FlatCat på utflykt”

    1. Hi hi först trodde hon nog att det var en äkta katt – Wikki FlatCat är ju i ”naturlig storlek” s a s. Men hon log gott! NosPuss Wikki

  1. Jag är väldigt glad att du missade ett visst foto. Inte det jag gillar bäst – att bli fotograferad. Bättre att hela teamet fick vara med på bild. Alltid lika kärkommet när Wikkis entourage kommer på besök. Och några Hittekattsband lyckades vi sälja också, vilket gladde oss!

    Hoppas vi ses nästa Husdjursmässa igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *