Monterkatt på mässan

En riktig publikmagnet var den här killen:
IMG_2538
Mjau alltså då menar jag INTE den skäggiga, utan den svarta Sotis:
IMG_2540
Han busade och lekte nästan non-stop och var totalt oberörd av mängden folk som kom och gick eller oväsendet från hästar, hundar, publik och papegojor!
IMG_2543
Den som adopterar denna prins får en underbar katt!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Monterkatt på mässan”

 1. Oj, det var nog tur att matte läste fel. Hon undrade förskräckt vad det var för monsterkatt? Sotis verkar vara ett charmtroll av rang. Matte var också på mässan en stund igår, och försökte spana efter bekanta ansikten. Men det är inte alltid man ser varandra i folkvimlet. Hon kom i alla fall hem med en söt liten tavla från Gotlands katthem, som var representerat på mässan. Kurr och burr.

  1. Mjausingen då?! Kan det vara ni som köpte den lilla tavlan i svartvitt som matte hade spanat in? När hon väl lyckades få Stora matte att hämta plånboken så var just den försvunnen – en Wikki-lurvkatt! Men de köpte 4 st av de andra avv Gotlands katthem och nu ska de ramas in, de var supersööööööööööööta! NosPuss Wikki
   PS Nästa år får vi bli bättre på att stämma träff allesammans! <3

   1. Alla är välkomna att upprätta ’sambandscentral’ i Sthlms Katthems monter 🙂

    1. Mjau det är jättekul att vara kompisar med fler katthem! Nästa år gör vi det ännu bättre?!! NosPuss Wikki

  1. Mjau vi har absolut inget emot vare sig skäggiga män eller skäggiga damer men just i det här fallet var det Sotis som var huvudkatt! *fniss* Vår husse är om inte skäggig så skäggstubbig för det mesta och då är det synnerligen mysigt att stryka sig mot hans haka… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *