Italienske Toldo besöker husses grav

toldo toldo2Toldo är ytterligare en katt som håller på att bli världskändis! Han figurerar i tidningar och bloggar världen över – för den vackra 3-åriga katten från Pistoia har gjort sin historia genom att regelbundet besöka sin husses grav!

71-åriga Renzo Iozelli gick bort i september 2011 och i lite mer än ett års tid, efter att från början ha följt begravningssällskapet till kyrkogården, fortsatte katten Toldo att gå till graven. Det berättar hans matte, änkan Ada Iozelli, enligt Corriere Fiorentini. Toldo har t o m lämnat små gåvor på husses grav, saker som han hittat: Pinnar, löv, plastmuggar, pappersnäsdukar…

När änkan själv besökte graven kunde andra gäster på kyrkogården berätta att Toldo redan varit där under dagen. Kanske är det starkare band än vi förstår, som knöts från den dag då Toldo vid 3 månaders ålder adopterades från en kattkoloni av sin husse?! Jag vill gärna tro det! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Italienske Toldo besöker husses grav”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *