Har du sett Pontus i Halmstad? Efterlysning!

pontus
Jag har fått ett nödrop från Camilla i KKS:

EFTERLYSNING HALMSTAD!
Innekatten Pontus har sprungit bort från Elmbladsvägen i området SNÖSTORP i HALMSTAD på juldagen. Han är inte van att vara ute och är förmodligen jätterädd och är dessutom inte helt trygg med okända människor. Han befinner sig på ett totalt okänt område i Halmstad, han bor annars i Malmö. Familjen var på besök där över julen.

Pontus är blå, alltså helt blågrå. Han är stor, ca 5 år, tjock fin päls, vänster öga rinner lite,kastrerad, IDmärkt o chippad. Har du även möjlighet att hjälpa till i sökandet så är det tacksamt.

Hittelön!

Ring endera
0706-493663 (stödmatte Anna)
0709-527848 (förmedlare Carina A)
0709-482406 (KKS Camilla Zandelin)
Mer finns att läsa på KKS FB eller Missing Animals Halmstads FB!

Tydligen verkar inte anlitad stödmatte bry sig om att leta efter katten och KKS behöver hjälp av någon som kan agera på plats. För kattens bästa borde alla samarbeta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Har du sett Pontus i Halmstad? Efterlysning!”

  1. Tack, tack, tack så innerligt säger vi från botten av våra hjärtan <3!!!! nospussar och tassakrama i massor ( obs matte Camillas tel är rätteligen 0709-482406, fel i texten på fb…)

  2. Alltså matte Camilla Zandelins tel 0709-482406… Skrev i rätt förra gången…? Mycket i våra huvuden just nu…. Tasskramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *