Nyårssupé och födelsedag: Vännen Mimmi blir 14 år

httpv://youtu.be/3fv8qEMB8oI
mojitoDet är den här söta spinnande damen som idag uppnår denna nobla ålder, vilket vi firar med kattpartaj!

Nova och jag slinker iväg till Mimmis kalas lite senare idag tillsammans med Örebro Katthems festkattgäng, vi har lånat en bil av TaxiKatten och tagit med lite hemodlat kattgräs och myntamojitos… (Recept finns HÄR!)

Troligen kommer vi att tassa in på alla kattfester vi kan hitta längs vägen, nyår ska ju firas ordentligt! (Nova är dock lite skraj för fyrverkerierna och har stoppat öronproppar i öronen och jag har lovat att hålla henne i tassen så länge det varar!)

GOTT NYTT ÅR ALLA KATTVÄNNER!!!
PÅ ÅTERJAMANDE NÄSTA ÅR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Nyårssupé och födelsedag: Vännen Mimmi blir 14 år”

 1. Congrats Mimmi…

  •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
  NEW YEAR ☆ 2013!

 2. Gott nytt år! ♥♥♥
  Låter jamarskojsigt med partaj, men jag tror inte jag vågar mig ut bland fyrverkerierna.
  Här har de skjutit varje kväll i en vecka och jag blir så rädd att jag nästan tappar pälsen.
  Ni får hälsa till alla kompisar och gratulera födelsebarnet.
  *nosbuffar*

  1. Bara jag har matte eller husse hemma hos mig så är jag inte rädd! Jag håller Nova i tassen, hon är lite rädd. Men hon har en trygg gömma i garderoben också.
   •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
   ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
   ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
   ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
   ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
   NEW YEAR ☆ 2013!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *