Say hi to Luna!

Fluffiga Luna, med sin härligt vindögda look, utstickande tungspets och med en garderob lika omfattande som Tyra Banks, är i mitt tycke en lika speciell katt som Tardar Sauce (Mer känd som Grumpy Cat). Här är Luna med ett urval av kläder hon fått i julklapp av sina beundrare:Luna-the-fashion-kitty
Luna bor i Mexico och är en cremefärgad himalaya, hennes viktigaste uppdrag är dock inte att gå på cat walken i alla sina fina kläder och posera, utan att genom det jobba med ”Save Purrsians” – i hennes trakter är nämligen vanligare än här att även raskatter massproduceras, säljs till olämpliga ägare och överges. Luna berättar: ”It is my mission to spread the world of Purrsians in need. EveryPAWdy is surprised that we get abandoned and neglected to the point of almost dying — or actually dying. It’s true we are a fancy kitty breed. It’s true we are expensive. It’s supermegatrue that we are very cute, but that doesn’t protect us from irresponsible bad purrsons. That’s why I’m very happy this year to be helping the rescue Helping Persian Cats in CaliFURnia thru my fan page and calendar.”
sötast
Så jag gillar Luna – hon är ett gott exempel på hur en speciell katt kan göra skillnad för massor av andra nödlidande katter! Här är ett par exempelfrån HPC:
per1per2
Det kan nog vara värt obehaget att ha kläder ibland… Fast jag tycker Luna borde slippa ha klokapslar och hårspännen – usch! Det är INTE kattsaker!
Klicka på bilden nedan så kan du läsa mer om Luna:
dressfer

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *