Vi är insnöade igen…

Matte fick gå ut tidigt i morse och hjälpa husse att skotta fram bilen när han skulle iväg och jobba. (Känns skönt att veta att hans jobb idag är på ett och samma ställe hela dagen, så att det inte är som de gånger han måste åka 20-30 mil på ronda mellan många ställen. I det här busvädret vill man ju inte ha någon ute på vägen i onödan!) När hon ändå var ute med snöskyffeln skottade hon runt sin egen bil, postlådorna och yttertrappan – lite julmotion! Mjau – det tror jag att jag också behöver… Matte kan vi ta en liten promenad???
IMG_2189
Jag vill bara vara ute en kort stund och tassa framför huset mellan postlådorna och tre buskar med viktiga doftställen – men jag spinner och buffas av förtjusning och viftar hela tiden glatt på svansen! (Mjau, min hundmamma lärde mig hur man gladviftar på svansen på riktigt och det ser helt annorlunda ut än de vanligare kattsvansvift som signalerar varning och irritation.) Jag har ju lite att vifta med också! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *