Tänk om man kunnat bjuda alla katter därute

IMG_2431 …på allt gottigt som fanns på julbordet?! Mjau, jag vet att salta julskinkor och kryddig sill inte är nyttig kattmat, men när jag ser spåren efter ensamma frusna tassar där ute i snön så tänker jag bara på hur jag ska kunna dela med mig! En klick leverpastej och milda små ostbitar, tänk vad en frusen hungrig kisse skulle njuta?

Vårt julbord var enkelt men fullt tillräckligt – HEMLAGADE köttbullar så klart!IMG_2433
Och husses Jansson special, så mild att t o m Stora matte gillade den!
IMG_2434
Men jag tyckte att julens höjdare var grön:
IMG_2439
Nå jam – det tröstar mig att veta att det går att hjälpa medkatterna ute i snön på andra sätt än med matrester, så nu ska jag hjälpa matte att tillverka mer Hittekattsband!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tänk om man kunnat bjuda alla katter därute”

 1. Mjau, så mycket smaskigt!!! Litet, men välsmakande, det är rätt melodi!

  ikväll står inte ett julbord, men i alla fall välkokta kycklinglår på menyn för fröknarna Jade och Jamelia, vi andra får nog smaka lite vi också, men det mesta ska de få! Urbenade, långkokta kycklinglår med smaskig buljong var ju det som fick ordning på hittekatten Gavroches mage när han bodde hemma hos oss och hade lite trasslig mage efter sina tidigare svårigheter, och Jades mage vill inte heller bli riktigt bra, det är väldans löst och det luktar varken hallon eller sommaräng när det landar i lådan… *nosrynk*

  1. Hoppas det fungerar! Fiskbullar går visst också hem? Jag blir riktigt kurrig i magen av att höra om dessa delikatesser! *dregel*
   NosPuss Wikki

 2. hej och mjauy och spinn och puss osv…
  murre och pip här!
  vi har börjat blogga igen efter ett låååångt uppehåll…
  mjau och god jul och det där gräser ser smarrigt ut!
  /tass från Pip och murre
  PS. nova,det fins en tjusig bild på pip i deras blogg…D.s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *