Skratteverket?

Detta har mailats till mig, uppenbarligen sKATTskyldiga katt från ”sKATTeverket”:
Kдra Skatteverket kund,
Efter de slutliga berдkningarna av din skattemдssiga aktivitet, дr du berдttigad till en еterbetalning av 375,00 kronor. Var vдnlig formulдr momsen och tillеta oss 3-5 arbetsdagar att bearbeta den. En еterbetalning kan fцrdrцjas av olika skдl. Till exempel skickar ogiltiga poster eller sцker efter tidsfristen. Fцr att komma i form fцr din skatteеterbдring, klicka hдr.
Tack, Skatteverket Online Institute.

Trovärdigt? Visst… Kattskratt! Man måste ge detta ett leende, faktiskt!!! godis

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Skratteverket?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *