Vi har lite julpyssel IGEN

IMG_2313
Vad jag har slagit in är en HEMLIS!!! Matte kommer att bli SÅ förvånad!
IMG_2314
Här är vår lilla ”gran” – fast det är en en, säger matte. Petigheter!??! ”Träd” är det!!!
Och så här fina girlander har matte satt upp i taket på kattsäkert avstånd. Jag hann bara tugga LITE på det gröna joxet. ”Du ska få annat grönt!” sa matte. Undrar vad?
IMG_2315

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi har lite julpyssel IGEN”

  1. Jag önskar er, katthemskatterna & katthemshjälparna, alla andra katter & katthjälpare samt alla bloggvänner en RIKTIGT God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *