Visit hos Pejst och Jansson och…

Betty och  Zingo! Och så träffade vi Jade och Jamelia förståss! *spinner* Eller ska vi ta det från början? Matte skulle alltså leverera ett helt gäng fina stjärnor som Pejst och Jansson beställt… Men det var Betty som var ivrigast att stjärnskåda:
IMG_2280
Och kan ni tänka er: Janssons vackra dotter Zingo ska flytta! Ända till Taiwan!!!
IMG_2275
Men vi är särskilt glada att ha fått se Jade och Jamelia, jourkissarna:
IMG_2246
Mjau jag  vet inte riktigt vem som är vem av dem – men de är ursöta!!!
IMG_2233
Båda är snart klara att kunna adopteras via Örebro katthem! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Visit hos Pejst och Jansson och…”

  1. Mjau, söta flickan vid matskålen är Jamelia, och söta flickan på skrivbordet är Jade!
    Liiiite svartsjuka är vi, men vi lånade iallafall ut matte till en lång gosstund med Jamelia imorse, vi hörde ända ut i hallen hur hon kurrade och spann, och matte sa att hon slog kullerbyttor i famnen för att kunna bli kliad överallt… Jade ville inte ha mysstund, för hon hade minsann lärt sej hur man hoppade upp på världens högsta topp, dvs garderoben, det var mycket mer spännande att vara där och undersöka!

  2. Sååå sött ♥…
    Har totalt missat att min bloggadress inte står ifyllt hos dig goa Wikki,har ju en ”vanlig” blogg där små söta tassar är ♥-ligt välkomna 🙂

    ***God Jul Jam & Kram*** från mig /Fru Eriksson alias Annmi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *