Eftersom världen inte gick under så åker jag till katthemmet som vanligt!

…sa Stora matte och for iväg en stund. Hon kom tillbaka med massor av spännande dofter!
IMG_2289
Katterna hade fått en fin julklappskorg med mysiga saker från Bazone med matte!
Tack så jättemycket! Leksakerna och gottiset får vänta till julafton – men OJ VAD KUL:
IMG_2291
Snöret som var om korgen var ju helt underbart! För att inte tala om själva korgen???!
IMG_2293
Och sedan satte den ju av dofter på mattan som var häääärliga!
IMG_2299
Men Ove, han satt lite tankfull i fönstret och tittade längtande ut… Kommer inte min människa snart???!
IMG_2307

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *