Stora matte kom just

Och hon gömmer konstiga påsar och paket på alla möjliga ställen!
Mjau, jag känner goda dofter i de där papperen men allt placeras utom räckhåll.
Har ni samma konstiga beteende hos era människor just nu?

I kväll ska jag släppa ut matte också – det är några kattkompisar som ska besökas!
Rapport kommer troligen SENT i kväll. Tror jag.

Det är lite svårt att kunna tassa emellan och blogga när det hela tiden ska pysslas, planeras och fixas grejor!!! Eh jamha, nu blir jag avbruten igen: Men frågar de om jag vill gå ut på promenad nu innan det blir helt mörkt så är det ju inte svårt att gissa vad jag svarar… Svisch så står jag vid dörren iklädd min röda sele! Va, har ni inte fått på er stövlar och mössor än???! Hur länge ska man behöva vänta?????

Cul8R!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Stora matte kom just”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *