JulRepertoaren

Nova och jag håller på att träna inför julfirandet, vi tänkte bidra till att förgylla julaftonen med ett sångframträdande för våra människor. Så nu tränar vi för fullt medan matte är på jobbet och husse satt i öronpropparna så han ska kunna dagsova. (Han jobbar ju mycket nattpass.) Lyckligtvis har grannarna troligen också varit på jobb om dagarna, för hittills har ingen ringt på och klagat på vår sång!

Så här ser vår julrepertoar ut:
1. ”MidKatt råder, kniper goda musen”
2. ”Tre Hittekattsungar”
3. ”Gustav med röda nosen hette en helt vanlig katt”
4. ”Hej kissemissar slå i tassen”
5. ”Stilla Katt, Heliga Katt”
6. ”Katt, katt, spinnande katt”
7. ”Jag såg matte kyssa tomten”
8. ”Sören var en hittekatt”
…och fler kommer vi säkert på!cat_brocolli-t2

Sedan vill vi passa på med en varning:
Ät inte den här grönsaken om ni hittar den bland godsakerna på julbordet!

Det är mycket mumsigare med Wikkis KattGräs!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “JulRepertoaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *